sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikko 19

Oikein iloista ja keväistä viikkoa 19 kaikille!

Tiistaina on koulussa äideille tarkoitettu äitienpäiväjuhla. Meidän luokkamme saa olla pitämässä äitienpäiväpuffettia eli myymässä kahvia ja äitienpäiväleivonnaisia äideille. Ilahduttavan paljon vapaaehtoisia ollaankin saatu sekä tarjoilu- että leipomuspuuhiin. Näin saamme rahaa talkootilille ja yhteisen matkamme oppilaskohtainen hinta laskee.

Keskiviikkona on äitienpäiväaiheinen koulun kevätjuhla klo 11.45, jonka jälkeen koulu loppuu.

Torstaina on helatorstai, ja se päivä on vapaa koulusta.

  • Toivottavasti puffettimme onnistuu hyvin! Tällä viikolla ovat sääennustajat luvanneet kevään tulevan :)Äidinkielessä alamme jakaa arviointeja lukupäiväkirjasta, suurin osa on saanut lukupäiväkirjan loppuun ja Mion luettua! Hieno saavutus! Myös Anja on kertonut, että luokkamme oåpilaat ovat olleet innokkaita ja ahkeria lukijoita, mikä on ilahduttavaa kuultavaa! Jokainen kirjoittaa arviointinsa sekä omaan että kahden kaverinsa lukupäiväkirjaan.
  • Matikassa opiskellaan desimaalilukujen suuruusvertailuja ja allekkainlaskuja. Matikkaa on tällä viikolla tiistaina ja perjantaina. Koe on kahden viikon päästä sekä murto- että desimaaliluvuista.
  • Yltissä pitäisi kaivaa esiin aiemmin tehtäväksi saadut opiskelemamme asiat metsälinnuista. Keksiviikkoaamuna käydään niitä läpi yhdessä. Keskiviikkona on yltin lisäksi vain liikuntaa ja musiikkia.
  • Perjantaina aloitammekin sitten Mariannan johdolla pikkulintuprojektin, jossa tutkimme kevään pikkulintuja ja niiden muuttoaikoja ja pesimistä.

P.S. Muistathan hoitaa kasviasi! Ovathan äitienpäiväasiat kunnossa ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti