maanantai 1. huhtikuuta 2013

VIIKKO 14

Ihana, aurinkoinen ja iloinen pääsiäisloma on vietetty. Maaliskuussa taisi jo näkyä pieniä pälviläiskiä maassa, joten sanonnasta: "Jollei maalis maata näytä, niin ei huhtikaan humauta" voimme päätellä, että huhtikuussa lumet sulavat. 
Tällä viikolla ehdimmekin työskennellä vain kolme päivää. Koulua on tiistaista perjantaihin. 
Tällä viikolla on tärkeitä tavoitteita.
1. Matematiikassa aloitamme murtoluvut. Koetapa miettiä, mitä muistat niistä kolmosluokalta!  Korjaan keskiviikkona palautettavan matematiikan kokeen ja muistan näyttää sen kotona. 

2. Äidinkielessä luemme taas kirjaa "Mio, poikani Mio", vuorossa tällä viikolla ovat luvut seitsemän ja kahdeksan.  Teemme niistä lukupäiväkirjaa. Mieti, miten arvioisimme oppilaiden lukupäiväkirjat?

3. Toinen äidinkielen tavoite on tehdä keskiviikkona haastattelu. Mieti valmiiksi, millaisen haastattelun teet.

4. Torstaina meille tulee Henri-harjoittelija opettamaan meille ohjelmointia. On kiintoisaa nähdä, innostuuko kukaan luokastamme koodailemaan laajemminkin. 

5. Uskonnossa teemme yhteisen digitarinan pääsiäisen tapahtumista. Jokaisen oppilaan osuus on tärkeä, jotta saisimme hienon ja vaikuttavan tarinan tehtyä.

6. Yltissä tutustumme suuriin metsälintuihin.  Torstaina aloitamme yltissä lisäksi suuren tarinan maatilataloudesta. Teemme sitä torstain viimeisellä tunnilla ja perjantaina 4b-luokkalaisten kanssa ja oikeastaan siitä alkaen koko huhtikuun. 
MITEN AIOT AUTTAA ITSEÄSI TÄLLÄ VIIKOLLA OPPIMAAN PAREMMIN?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti