lauantai 16. maaliskuuta 2013

4a-luokan oppimistavoitteet viikolle 12

ÄIDINKIELI:
HYVÄ TAVOITE ON SELLAINEN, ETTÄ SE VOIDAAN ARVIOIDA JA MITATA. MISSÄ AJASSA JOKIN ASIA TEHDÄÄN JA MILLÄ TASOLLA. ESIM: Luen keskiviikkoon mennessä kirjaa "Mio, poikani Mio" luvun neljä loppuun saakka niin, että osaisin kertoa juonen omin sanoin sellaiselle, joka ei ole kirjaa koskaan lukenut. )
1. Tällä viikolla saamme luettua kirjaa "Mio, poikani Mio" luvun 5 loppuun asti. Kirjoitan ja piirrän jokaisesta luvusta niin, että saan hienon lukupäiväkirjan ja äänitän  yhden   pätkän jokaisesta luvusta.
2. Tutustumme myös mielipidekirjoitukseen ja laadimme sellaisia itsekin. Opiskelemme myös skeittauksesta ja tappajaetanoista. Perjantaina pidämme KIVA-koulua ja olen itse valmis parantamaan toimintaani hyvän luokkahengen aikaansaamiseksi.

MATEMATIIKKA

Opimme jakojäännöksen, jakolaskun tarkistamisen ja laskujärjestysasioita. Koe lähestyy... se on kiirastorstaina eli 28.3. Varmistamme oman osaamisemme matematiikankokeessa.

YLT:
Muistelemme jo kolmannella luokalla opittuja asioita metrsien pikkunisäkkäistä s. 26-27 sekä tutustumme tarkemmin metsien kuninkaaseen, hirveen.

KUVIS:
Kuviksessa pohdimme, mitä kaikkea pelkällä valkoisella voi saada ilmaistua.

UE:
Uskonnossa opiskellaan pääsiäisen asioita.
s. 82-87

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti